Welk nummer zet je op, als je oma op haar sterfbed nog een liedje wil luisteren? Welke film raad je aan, als je beste vriend een zware dag heeft gehad? Als kind had ik al door dat ik veel signalen binnenkreeg, en hier veel emoties bij kwamen kijken. Daarom ben ik gaan maken.

Mijn inspiratie haal ik niet enkel uit musea, maar ook uit films, muziek, (strip)boeken en het nieuws. Deze ervaringen bespreek ik met verschillende soorten mensen om mij heen, en deze gesprekken bieden mijn grootste inspiratiebron. Mijn werk draait daarom vooral om de mens en maatschappelijke kwesties. 

Kritisch kijkend en nieuwsgierig luisterend probeer ik de wereld te ontdekken. Vervolgens zet ik de contrasten aan, door middel van voornamelijk analoge technieken, vrijwel altijd in verschillende media.

Als jij mij vraagt het Colosseum te tekenen, is het niet zandkleurig, maar geel en oranje tegen een felblauwe lucht. Als mensen mij om een portret vragen, willen zij geen spiegel, maar dat wat er in hun ogen te zien is.